جلیلی هم پس از مهرعلی‌زاده و زاکانی از رقابت کنار کشید

سعید جلیلی، یکی دیگر از نامزدهای منتسب به جریان اصول‌گرا در انتخابات ریاست جمهوری ایران که پیش‌تر گمانه‌زنی در باره احتمال کنار کشیدن وی از رقابت به نفع نامزد اصلی این جریان مطرح شده بود روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای رسماً از نامزدی انصراف داد.


جلیلی در بیانیه خود ضمن اعلام حمایت از ابراهیم رئیسی آورده است: «اکنون که بخش گسترده‌ای از آحاد جامعه به برادر گرامی حجه الاسلام و المسلمین جناب سید ابراهیم رئیسی اقبال نشان داده‌اند شایسته است تا همه باورمندان جبهه انقلاب مبتنی بر آنچه ضرورت گام دوم انقلاب اسلامی است برای آغازی استوار، از هم اکنون ایشان را با رای خود در قبول این مسوولیت بزرگ یاری رسانند.»
پیش‌تر محسن مهرعلی‌زاده و علی‌رضا زاکانی دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز از این رقابت‌ها کناره‌گیری کرده بودند. زاکانی در نامه انصراف خود تأکید کرد که به نفع ابراهیم رئیسی کنار می‌رود.
تاکنون تنها نامه مهرعلی‌زاده به ستاد انتخابات رسیده است
انصراف سه نفر از هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران در حالی رسانه‌ای شده که وزارت کشور اعلام کرده تنها نامه انصراف محسن مهر علی‌زاده را دریافت کرده است.
سخن‌گوی ستاد انتخابات وزارت کشور پذیرش انصراف نامزدها را منوط به اعلام مکتوب درخواست آن‌ها به وزارت کشور دانسته و گفته است: «از زاکانی نامه انصرافی به وزارت کشور واصل نشده است.»
مهرعلی‌زاده بدون اعلام حمایت از نامزدی انصراف داد
محسن مهرعلی‌زاده، چهره نزدیک به اصلاح‌طلبان که با شعار «دولت سوم اصلاحات» وارد رقابت‌های انتخاباتی شده بود در بسیاری از نظرسنجی‌های انتخاباتی اقبال زیادی نداشت. او در نامه‌ای به وزارت کشور انصراف خود را اعلام کرد.
استاندار خراسان و رئیس سازمان تربیت‌بدنی در دوره اصلاحات همچنین نتوانست نظر جبهه اصلاحات را جلب کند و این نهاد متشکل از احزاب و سازمان‌های اصلاح طلب اعلام کرده است که در انتخابات پیش رو نامزدی ندارد.
مهرعلی‌زاده در سه مناظره انتخاباتی تلویزیونی حضور داشت و در این مناظره‌ها انتقادهای زیادی را متوجه ابراهیم رئیسی، رئیس فعلی قوه قضاییه و یکی از گزینه‌های انتخابات ریاست جمهوری کرد. وی در مناظره‌ها بر روی میزان تحصیلات رئیسی دست گذاشت و خطاب به وی گفت: «شما شش کلاس سواد دارید، البته من به سواد حوزوی‌تان احترام می‌گذارم ولی این برای اداره کشور کافی نیست.» این موضوع واکنش‌های زیادی را در پی داشت و برخی نیز دکترای مهرعلی‌زاده در دانشگاه هلند را زیر سوال بردند.
نامه انصراف مهرعلی‌زاده از انتخابات ریاست جمهوری به عبدالرضا رحمانی فضلی کوتاه است و وی در این نامه که نیمه شب نوشته شده است، تنها به تصمیم خود به انصراف اشاره کرده است.
مهرعلی‌زاده هنوز جدای از این نامه، موضع‌گیری دیگری نداشته است و مشخص نیست که آیا او به نفع کاندیدای دیگری انصراف داده است یا نه.
انصراف علی‌رضا زاکانی به نفع ابراهیم رئیسی
علی‌رضا زاکانی، کاندیدای اصول‌گرای انتخابات ریاست جمهوری که هم اکنون نماینده مجلس است از این انتخابات به نفع ابراهیم رئیسی کناره‌گیری کرد.
وی در پیام انصراف خود از کاندیداتوری تأکید کرد که هدف پیروزی «جبهه انقلاب» بود. وی افزود: «اینک با اقبال مردم، مصداق تحقق آن برادر عزیزم رئیسی است.»
وی با این حال با ارجاع به فرهنگی که از آن به عنوان «فرهنگ بسیجی» نام برده است گفت: «انصراف از طی مسیر معنا ندارد. این آغاز یک راه است.»
زاکانی دو هفته پیش پس از پایان یک برنامه تبلیغاتی در تلویزیون گفته بود: «برنامه‌های من از همه شش نامزد دیگر جامع‌تر است، بیان نامزد پوششی بودن هم توهین به بنده و هم توهین به رئیسی است».
سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران در تاریخ ۲۸ خرداد برگزار می‌شود.

آخرین مطالب
آمار بازدیدکنندگان سایت
1244543
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
204
305
758
1239482
10378
15244
1244543

آی‌پی شما: 18.117.170.190
امروز: چهارشنب، 26 ارديبهشت 1403