منشاء همه‌گیری ویروسی که معدنچیان چینی را کشت

آنتونی فائوچی، مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری عفونی در آمریکا می‌گوید برای او «کاملاً قابل تصور» است که منشاء بیماری همه گیر «کووید ۱۹» همان ویروسی باشد که منجر به مرگ سه معدنچی در چین پس از بازدید آن‌ها از یک غار در سال ۲۰۱۲ شد.


این سه معدنچی بر اثر ابتلا به گونه‌ای از ویروس کرونا جان باختند که نزدیک‌ترین ساختار ژنتیکی را با ویروس «سارس کوو ۲» (SARS-CoV-2) دارد. شیوع ویروس «سارس کوو ۲» عامل همه گیری بیماری «کووید ۱۹» در سطح جهان است. غاری که این معدنچیان وارد آن شده بودند محل زندگی خفاش‌ها بود.
آنتونی فائوچی که اکنون به عنوان مشاور ارشد جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در امور پزشکی فعالیت می‌کند روز پنج‌شنبه از چین خواست که پرونده پزشکی این معدنچیان را منتشر کند. او همچنین خواستار انتشار پرونده پزشکی گروهی از محققان در انستیتوی ویروس شناسی شهر ووهان در چین شد. روزنامه وال استریت ژورنال اخیراً گزارش داده بود که گروهی از دانشمندان فعال در این موسسه تحقیقاتی در ماه نوامبر سال ۲۰۱۹ با بروز علائمی مشابه علائم «کووید ۱۹» بیمار شده بودند.
مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری عفونی در آمریکا گفت: «این کاملاً قابل تصور است که منشاء "سارس کوو ۲" همان غار [محل بازدید معدنچیان] باشد و به این ترتیب یا به صورت طبیعی شیوع پیدا کرده و یا [ویروس] به آزمایشگاه رفته است.»
مشاور ارشد رئیس جمهوری آمریکا در امور پزشکی در عین حال اظهار داشت که از نظر او خروج ویروس از آزمایشگاه محتمل‌ترین سناریو برای آغاز همه گیری «کووید ۱۹» نیست. آنتونی فائوچی گفت: «همواره برداشتم این بود که محتمل‌ترین حالت با توجه به تجربه‌مان با سارس، مرس، ابولا، اچ آی وی، آنفلوانزای پرندگان و همه گیری آنفلوانزای خوکی در سال ۲۰۰۹ انتقال [ویروس] از طریق گونه‌های حیوانات است.»
احتمال خروج ویروس کرونا از آزمایشگاه طی هفته‌های گذشته بار دیگر در رسانه‌های آمریکا مطرح شده است. رئیس جمهوری این کشور به نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده ۹۰ روز مهلت داده است تا منشاء همه گیری ویروس کرونا را بیشتر بررسی کنند.

آخرین مطالب
آمار بازدیدکنندگان سایت
1244139
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
105
129
354
1239482
9974
15244
1244139

آی‌پی شما: 3.143.205.2
امروز: سه شنبه، 25 ارديبهشت 1403