جزییات دیدار "ائتلاف کُرد تهران" با معاون بین الملل بیت رهبری

ستاد اجرایی "ائتلاف کرد" تهران برای انتخابات، با حضور در دفتر آیت الله دکتر محسن قمی، معاون امور بین الملل بیت رهبری و کاندیدای خبرگان رهبری دیدار و گفت‌وگو کردند.


به گزارش کردپرس، در ابتدای این دیدار، مصطفا بیگی، به تشریح چگونگی شکل‌گیری و ضرورت ادامۀ ائتلاف کرد تهران پرداخت و گفت: لزوم فعال شدن همۀ بدنۀ اجتماعی و سیاسی جامعه و جمعیت در حدود پانزده درسدی کردها در حوزۀ انتخابیۀ تهران، را دلیل شکل‌گیری این ائتلاف نامید.
عضو موسس و اجرایی ستاد ائتلاف کرد تهران افزود: خوشبختانه پس از تشکیل این ائتلاف، مشارکت کردها در انتخابات افزایش یافته و پیش بینی می‌شود کە دست کم، حدود سی درسد به شرکت کردها در انتخابات افزایش یابد.
مهندس هاشمی رییس خانۀ قوچانی‌های مقیم تهران نیز با اشاره به سلحشوری کردها در مرزداری ایران در طول تاریخ گفت: یکی از شاعران بزرگ کرد می‌سراید کە "این کردها نیستند که در مرزها ساکن شدەاند، این مرزها هستند که به بزرگی کردها تکیه داده‌اند" و هم اینک نیز هم‌تباران ما در فراسوی مرزهای سیاسی ایران در عراق، ترکیه و سوریه به دلیل تاکید بر هویت و فرهنگ خود، علاوه بر محرومیت‌های مضاعف، دچار نسل کشی غیرنظامیان شده و در مقابل گروه‌های تکفیری و دولت‌های حامی آن‌ها، شده‌اند.
وی نگه‌داری مرزهای ایران را با تحمیل کم‌ترین هزینه‌ها برای دولت جمهوری اسلامی ایران را دلیل وفاداری کردها دانست و گفت: ما نیز متقابلاً انتظار داریم کە کردها از درجۀ سربازی به سرداری برسند.
حاج مراد انصاری از فعالین و خیرین کرد فه‌یلی و از اعضای هیات امنای حسینیۀ کردهای فه‌یلی در مسعودیۀ تهران، دیگر سخن‌ران این جمع بود، وی ضمن بیان گوشه‌یی از فعالیت‌های مدنی و مذهبی کردها در کلیۀ مراسم مذهبی و نیز امور سیاسی و اقتصادی، اجتماعی، گفت: کردها با هر مذهب و ایل و تباری همواره در عرصه‌های مختلف از جمله دوران دفاع مقدس حضور موثر داشته‌اند و وقت آن فرارسیده که در فرایند مدیریت کلان کشوری نیز ایفای نقش بیش‌تری بکنند.
مهندس اشعر، از اعضای هیات مذهبی شهدای کرد فه‌یلی که از مسوولین برگزاری کنگرۀ سالیانۀ بزرگ‌داشت شهدای کرد فه‌یلی است، گفت: کردها چه در مرزهای سیاسی و چه در مرزهای فرهنگی و تمدنی ایران اسلامی، پاسدار و پرچمدار بود‌ه‌اند و اعطای بیست و دو هزار شهید کرد فه‌یلی در جریان انفال و در خط مقدم مبارزه با ارتش بعث صدامی و بیش از پانسد هزار آواره و بی خانمان از افتخارات این مردمان است.
آیت الله قمی، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، وجود اجتماعات مختلف را برای کردها و کل جامعه مغتنم شمرد و گفت: شیعیان مهاجر هندی در برخی کشورهای اروپایی با ایجاد جاذبه و محبت لازم و تشکیل نهادهای اجتماعی، در جهت حفظ نکات بارز فرهنگی خود، زمینۀ ارتقای فرهنگ و آداب و رسوم فرهنگی و مذهبی خود را به نسل‌های آتی خود فراهم کرده‌اند.
معاون امور بین الملل بیت رهبری به مبارزات کردها با رژیم صدام اشاره نمود و افزود: بنده از نزدیک با فعالیت‌های کردهای فه‌یلی در عراق، آشنا شده‌ام و
داستان مظلومیت آن‌ها واقعاً دردآور است.
دکتر محسن قمی، کاندیدای مجلس خبرگان رهبری در تهران، وحدت و هم‌دلی کردها را نمونه‌یی کوچک از ایران اسلامی و آن‌چه که باید باشد دانست و گفت: خوش‌بختانه شما با این انسجام مبارک و حرکت داخل نظام، نشان داد‌ه‌اید کە رنگ ایل و طایفه در سایۀ وحدت و انسجام رنگ می‌بازد و وحدت در عین کثرت باعث دل‌سردی دشمنان اسلام خواهد شد.
در پایان این جلسه مهندس محمدیان نمایندۀ دور سوم مجلس از استان ایلام پس از بیان رشادت‌های ایلامیان که با دست خالی، با بازپس گیری کوه استراتژیک میمک، که به اشغال ارتش مجهز بعث درآمده بود، اولین پیروزی ایران در دوران دفاع مقدس را رقم زده و هیمنۀ شکست ناپذیری ارتش بعث صدامی را شکستند.
وی سپس گزارشی از کم‌بودهای استان‌های غرب کشور و استان ایلام را ارایه داد.
مهندس سهرابی، نمایندۀ دور سوم مریوان در مجلس شورای اسلامی نیز بخشی از کم‌بودهای مناطق کردنشین را ارایه کرد و خواستار رفع این کم‌بودها در قالب برنامه‌های توسعه و اختصاص بودجه برای جبران عقب افتادگی‌ها شد.
در این دیدار علاوه بر ستاد اجرایی ائتلاف کرد تهران، جمعی از روحانیون و فعالین کرد ساکن تهران حضور داشتند.

آخرین مطالب
آمار بازدیدکنندگان سایت
1228794
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
624
2878
6844
1220432
9873
16017
1228794

آی‌پی شما: 3.137.187.233
امروز: پنج شنبه، 06 ارديبهشت 1403